Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

THESS - ΑΓΓΕΛΙΕΣ : Πρόσληψη 335 Εργασιακών Συμβούλων

Στην πρόσληψη 335 Εργασιακών Συμβούλων θα προχωρήσει ο ΟΑΕΔ. Αναλυτικά θα προσληφθούν 305 άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) ειδικοτήτων:
ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού (Εργασιακοί Σύμβουλοι Ανέργων) 221 θέσεις, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού (Εργασιακοί Σύμβουλοι Εργοδοτών) 84 θέσεις και 30 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) ειδικότητας: ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού (Εργασιακοί Σύμβουλοι Ανέργων).
Το αντικείμενο απασχόλησης των κλάδων ειδικοτήτων ΠΕ (Διοικητικού-Οικονομικού) και ΤΕ (Διοικητικού-Λογιστικού) Εργασιακός Σύμβουλος Ανέργων καθορίζεται ως εξής:
1. Υλοποιεί τη συμβουλευτική διαδικασία της εξατομικευμένης προσέγγισης, με ατομική/ές συνέντευξη/εις, ώστε να διερευνήσει το προφίλ του ανέργου, τις ανάγκες του, τα εμπόδια ένταξής του στην αγορά εργασίας και να προσδιορίσει τον επαγγελματικό του στόχο.
2. Υλοποιεί τη συμβουλευτική διαδικασία της εξατομικευμένης προσέγγισης σε ανέργους ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
3. Καταχωρεί το προφίλ του ανέργου στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού (ΟΠΣ).
4. Συντάσσει και επικαιροποιεί το Ατομικό Σχέδιο Δράσης (ΑΣΔ) σε συνεργασία με τον άνεργο, βάσει των ανωτέρω διαδικασιών, το οποίο καταχωρείται στο ΟΠΣ.
5. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες (Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτικής).
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 15 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής στο ΑΣΕΠ.

Σχόλια